Кои са нашите

Дарители

Фондация „Открито сърце“ получава дарения от частни дарители и фирми, както и от фондове за подпомагане на хора в неравностойно положение. Сърдечни благодарности на всички, които се включват в облегчаването на хуманитарната криза, в резултат на агресията на Русия в Украйна. Фондация „Открито сърце“ има много открита и категорична позиция по отношение на войната. Украинските цивилни граждани са тероризирани от режима на Кремъл. Режимът на Путин е агресор, извършващ геноцид над мирни украински жители. Нашата Фондация и нашите дарители са съпричастни със съдбата и страданията на всеки един бежанец и цивилен гражданин на Украйна, пострадал от агресията на Москва!

Условия за дарения:

Фондация „Открито сърце“ не приема дарения от политически партии, защото нашата фондация не желае парите на данъкоплатците под форма на партийна субсидия да бъдат дарявани, заради партиен пиар. Фондацията има право да откаже дарение/дарения, ако сметне, че те не съответстват на целите на Фондацията. Фондацията оперира основно с парични дарения, защото няма възможност и капацитет за логистика – транспорт, сортиране и складиране на вещи. Ние работим по конкретни случаи всеки ден – на които реагираме бързо и целево.

За всяко частно дарение над 10 000 лв. нашият сайт ще предоставя информация за дарителя (ако той желае) – с цел благодарност. Ще споменаваме и изрично най-големите дарители, ако са фирми, за да им създадем допълнителна публичност в общественото пространство – като бизнеси с изявени социални каузи.

За краткото си съществуване, Фондация „Открито сърце“ се доказа като организация за бързо реагиране, благодарение на опита ни на доброволци и дълбоко познаване на нуждите и проблемите, свързани с хуманитарната криза.

Благодарим за всички за открите сърца и съпричастността!

About