Дарения

Направете дарение

Условия за дарения:

Фондация „Октрито сърце“ не приема дарения от политически партии, защото нашата фондация не желае парите на данъкоплатците под форма на партийна субсидия да бъдат дарявани, заради партиен пиар. Фондацията има право да откаже дарение/дарения, ако сметне, че те не съответстват на целите на Фондацията. Фондацията оперира основно с парични дарения, защото няма възможност и капацитет за логистика – транспорт, сортиране и складиране на вещи. Ние работим по конкретни случаи всеки ден – на които реагираме бързо и целево.

За всяко частно дарение над 10 000 лв. нашият сайт ще предоставя информация за дарителя (ако той желае) – с цел благодарност. Ще споменаваме и изрично най-големите дарители, ако са фирми, за да им създадем допълнителна публичност в общественото пространство – като бизнеси с изявени социални каузи.

За краткото си съществуване, Фондация „Октрито сърце“ се доказа като организация за бързо реагиране, благодарение на опита ни на доброволци и дълбоко познаване на нуждите и проблемите, свързани с хуманитарната криза.

Дарение през PayPal

Можете да направите дарение през PayPal като посочите за получател нашият e-mail адрес: [email protected]

Дарение по банков път

Благодарим на всички за откритите сърца и съпричастността!